06-55773965

‘Uit de grond van je hart groeit altijd iets moois!’

Even voorstellen

Mijn naam is Charlotte Meijran. Ik help graag andere mensen. Al meer dan 30 jaar werk ik in de zorg. Daarnaast heb ik een vierjarige opleiding psychosociale therapie op HBO nivo afgerond. Van daaruit is Praktijk Blooming ontstaan: een praktijk voor psychosociale therapie en coaching. Dit vanuit het verlangen om mensen weer tot bloei te brengen zodat ze zelf weer in hun eigen kracht komen te staan. Daardoor voel je weer geluk en kun je meer betekenis aan je leven geven. 

 

  

 

Verbinding   

 

Ik heb altijd een hart voor mensen gehad. De keuze voor een baan in de zorg is daar het bewijs van. Verbinding aangaan is voor mij een van de belangrijkste kernwaarden. Van hart tot hart spreken met mensen om te ontdekken wat hen beweegt en wat maakt dat ze de dingen doen zoals ze dat doen.  

 

 

 

Mijn verlangen is dat je je thuis zult gaan voelen en je je in een veilige omgeving voelt. Een omgeving waar jij met een gerust hart je verhaal kwijt kunt. Mijn praktijk heb ik zodanig ingericht dat ik hoop dat je het zult ervaren als een warme deken. Heerlijk comfortabele stoelen horen en een lekkere kop koffie of thee horen daar natuurlijk bij.   

Geen oordeel, wel een luisterend oor

 

Mijn kracht is om zonder oordeel te luisteren naar het verhaal van anderen. Ik luister naar je, maar ik hóor je ook. Ik breng samen met jou, je hulpvraag in kaart en help je om weer krachtig en gelukkiger in het leven te komen te staan. Bij mij staan privacy en vertrouwen hoog in het vaandel. Ik vind het daarom ook belangrijk dat we op een respectvolle wijze open en eerlijk naar elkaar kunnen zijn. Je kunt met mij alles bespreken wat je op je hart hebt. Soms is er kwetsbaarheid en moed voor nodig om je problemen en knelpunten aan te pakken. Daar heb ik respect voor!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat typeert mij? 

Natuur